CvKVariabele Vrijwillige Bijdragen
Achter de muren van onze kerken gebeurt van alles. Vandaag kijken we even naar wat er op de begane grond van de Immanuelkerk verandert. Afgelopen maand kon je er mensen vinden die ijverig nietjes verwijderden uit stoelonderdelen. Ook waren er mensen aan het schilderen. Emailberichten vlogen ook heen en weer, allemaal achter de schermen.
Inmiddels kunnen oplettende mensen al veranderingen zien. Kleuren van muren en plinten veranderen, vitrage is vernieuwd en er staan ook al ergens zwart gemoffelde stoelen zonder de nog te stofferen delen.


Er zijn mensen achter de schermen die schilderen, zaken opmeten, bestellen, ophangen, wegbrengen en ophalen, regelen en coördineren.
Wat zouden we zijn zonder die mensen achter de schermen, binnen de gebouwen, maar ook daarbuiten? Achter de schermen bezig zijn voor een ander of in het belang van onze kerkelijke gemeente. Hun Variabele Vrijwillige Bijdragen in de vorm van tijd en inzet achter de schermen zijn nauwelijks op waarde te schatten en altijd welkom.
Bedankt allemaal, jullie stille krachten!

Dirk Vethaak,
Secretaris College van Kerkrentmeesters