Kerkdiensten in Coronatijd

Wij volgen in coronatijd de richtlijnen van de overheid en de PKN. Voor een update over onze diensten verwijzen wij u naar het laatste nieuws.

  030317 3916

Kerkdiensten aanstaande zondag

Algemene informatie Immanuelkerk, Stationsstraat 137

Elke zondag is er een morgendienst om 10.00 uur.

Er is oppas voor de allerkleinsten en kindernevendienst voor de kinderen van de basisschool. Elke derde zondag van de maand is er Jeugdkerk voor tieners en club-op-zondag i.p.v. kindernevendienst voor de kinderen in de basisschoolleeftijd. Na elke morgendienst bent u welkom voor ontmoeting met koffie, thee en limonade. 

Op de tweede en vierde zondag van de maand wordt er een gezamenlijke middagdienst georganiseerd met de Oude Kerk. Deze diensten vinden afwisselend plaats in de Immanuelkerk en de Oude Kerk. 

 Immanuelkerk

Algemene informatie Maranathakerk, Sparrenlaan 4

Elke zondag is er een morgendienst om 10:00 uur. 

Er is oppas voor de allerkleinsten en kindernevendienst voor de kinderen van de basisschool. Elke eerste zondag van de maand is er Jeugdkerk voor tieners en club-op-zondag i.p.v. kindernevendienst voor de kinderen van de basisschoolleeftijd. Na elke morgendienst bent u welkom voor ontmoeting met koffie, thee en limonade. 

 Maranathakerk

Actuele informatie over de kerkdiensten vindt u in de agenda.

Dagelijks woord

  • donderdag 08 juni 2023 - Galaten 2:19-20
    Want ik ben gestorven door de wet en leef niet langer voor de wet, maar voor God. Met Christus ben ik gekruisigd: ikzelf leef niet meer, maar Christus leeft in mij. Mijn leven hier op aarde leef ik in het geloof in de Zoon van God, die mij heeft liefgehad en zich voor mij heeft prijsgegeven. -- Galaten 2:19-20
Website door Inxpact