Kerkdiensten in Coronatijd

Wij volgen in deze coronatijd de richtlijnen van de overheid en de PKN. Voor een update over onze diensten verwijzen wij u naar het laatste nieuws.

  030317 3916

Kerkdiensten aanstaande zondag

Algemene informatie Immanuelkerk, Stationsstraat 137

Van 1 september – 30 april elke zondag om 10.00 uur en van 1 mei – 31 augustus om 9.30 uur. Er is oppas voor de allerkleinsten en kindernevendienst voor de kinderen van de basisschool. Elke derde zondag van de maand is er Jeugdkerk voor tieners. Na elke morgendienst bent u welkom voor ontmoeting met koffie, thee en limonade. 

Op de tweede en vierde zondag van de maand wordt er een gezamenlijke middagdienst georganiseerd met de Oude Kerk. Deze diensten vinden afwisselend plaats in de Immanuelkerk en de Oude Kerk. In coronatijd zijn deze diensten tijdelijk gestopt.

 Immanuelkerk

Algemene informatie Maranathakerk, Sparrenlaan 4

In coronatijd is er een morgendienst om 10:00 uur.

Er is oppas voor de allerkleinsten en kindernevendienst voor de kinderen van de basisschool. Elke eerste zondag van de maand is er Jeugdkerk voor de tieners. Tijdens het zomerrooster is er eveneens oppas en kindernevendienst. Na elke morgendienst bent u welkom voor ontmoeting met koffie, thee en limonade. 

 Maranathakerk

Actuele informatie over de kerkdiensten vindt u in de agenda.

Dagelijks woord

  • vrijdag 28 januari 2022 - Matteus 9:12-13
    Hij hoorde dit en gaf als antwoord: Gezonde mensen hebben geen dokter nodig, maar zieken wel. Overdenk eens goed wat dit wil zeggen: ‘Barmhartigheid wil ik, geen offers.’ Ik ben niet gekomen om rechtvaardigen te roepen, maar zondaars. -- Matteus 9:12-13
Website door Inxpact