Kerkdiensten in Coronatijd

Wij volgen in coronatijd de richtlijnen van de overheid en de PKN. Voor een update over onze diensten verwijzen wij u naar het laatste nieuws.

  030317 3916

Kerkdiensten aanstaande zondag

Algemene informatie Immanuelkerk, Stationsstraat 137

Er is elke zondag een morgendienst om 10.00 uur. In de zomermaanden juli en augustus wijzigt de aanvangstijd naar 9:30 uur. Er is oppas voor de allerkleinsten en kindernevendienst voor de kinderen van de basisschool. Elke derde zondag van de maand is er Jeugdkerk voor tieners. Na elke morgendienst bent u welkom voor ontmoeting met koffie, thee en limonade. 

Op de tweede en vierde zondag van de maand wordt er een gezamenlijke middagdienst georganiseerd met de Oude Kerk. Deze diensten vinden afwisselend plaats in de Immanuelkerk en de Oude Kerk. In coronatijd zijn deze diensten tijdelijk gestopt.

 Immanuelkerk

Algemene informatie Maranathakerk, Sparrenlaan 4

Er is elke zondag een morgendienst om 10:00 uur. In de zomermaanden juli en augustus wijzigt de aanvangstijd naar 9:30 uur. 

Er is oppas voor de allerkleinsten en kindernevendienst voor de kinderen van de basisschool. Elke eerste zondag van de maand is er Jeugdkerk voor de tieners. Na elke morgendienst bent u welkom voor ontmoeting met koffie, thee en limonade. 

 Maranathakerk

Actuele informatie over de kerkdiensten vindt u in de agenda.

Dagelijks woord

  • zaterdag 02 juli 2022 - Job 19:25-27
    Ik weet: mijn redder leeft, en hij zal ten slotte hier op aarde ingrijpen. Hoezeer mijn huid ook is geschonden, toch zal ik in dit lichaam God aanschouwen. Ik zal hem aanschouwen, ik zal hem met eigen ogen zien, ik, geen ander, heel mijn binnenste smacht van verlangen. -- Job 19:25-27
Website door Inxpact