Kerkdiensten in Coronatijd

Wij volgen in coronatijd de richtlijnen van de overheid en de PKN. Voor een update over onze diensten verwijzen wij u naar het laatste nieuws.

  030317 3916

Kerkdiensten aanstaande zondag

Algemene informatie Immanuelkerk, Stationsstraat 137

Er is elke zondag een morgendienst om 10.00 uur. In de zomermaanden juli en augustus wijzigt de aanvangstijd naar 9:30 uur. Er is oppas voor de allerkleinsten en kindernevendienst voor de kinderen van de basisschool. Elke derde zondag van de maand is er Jeugdkerk voor tieners. Na elke morgendienst bent u welkom voor ontmoeting met koffie, thee en limonade. 

Op de tweede en vierde zondag van de maand wordt er een gezamenlijke middagdienst georganiseerd met de Oude Kerk. Deze diensten vinden afwisselend plaats in de Immanuelkerk en de Oude Kerk. In coronatijd zijn deze diensten tijdelijk gestopt.

 Immanuelkerk

Algemene informatie Maranathakerk, Sparrenlaan 4

Er is elke zondag een morgendienst om 10:00 uur. In de zomermaanden juli en augustus wijzigt de aanvangstijd naar 9:30 uur. 

Er is oppas voor de allerkleinsten en kindernevendienst voor de kinderen van de basisschool. Elke eerste zondag van de maand is er Jeugdkerk voor de tieners. Na elke morgendienst bent u welkom voor ontmoeting met koffie, thee en limonade. 

 Maranathakerk

Actuele informatie over de kerkdiensten vindt u in de agenda.

Dagelijks woord

  • vrijdag 27 januari 2023 - Romeinen 13:13-14
    Laten we daarom zo eerzaam leven als past bij de dag en ons onthouden van bras- en slemppartijen, ontucht en losbandigheid, tweespalt en jaloezie. Omkleed u met de Heer Jezus Christus en geef niet toe aan uw eigen wil, die begeerten in u opwekt. -- Romeinen 13:13-14
Website door Inxpact