Nieuws

Reservering is noodzakelijk. Voor elke kerkdienst moet apart gereserveerd worden. Reserveren kan van maandag tot en met de donderdag voorafgaand aan de dienst, liefst per
 email: Voor de Immanuelkerk: reserverenimmanuelkerk@gkermelo.nl en voor de Maranathakerk: reserverenmaranathakerk@gkermelo.nl Voor mensen zonder e-mail: telefonisch, liefst op donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur op 06-33942323.

Voor de eerste keer sinds de coronacrisis is de kerkenraad weer fysiek bij elkaar gekomen. Het was wennen. We zaten in de kerkzaal op ruime afstand van elkaar en moesten communiceren via een microfoon. Tijdens deze vergadering is gesproken over de jaarplannen van de taakgroepen. We mogen komende winter weer mooie activiteiten tegemoet zien. Een belangrijk deel van de avond was ingeruimd om met elkaar te brainstormen over het organiseren van het kerkenwerk.

Vanaf 2 augustus 2020 zijn de kerkdiensten uit de Maranathakerk - het was al mogelijk vanuit de Immanuelkerk - ook live te volgen via YouTube. Binnen YouTube kunt u zoeken naar “Kerkdiensten Gereformeerde Kerk Ermelo”.
We vragen iedereen die dit kan over te schakelen naar Youtube. Dit om de bepertke caciteit van kerkomroep zo veel mogelijk beschikbaar te houden voor de mensen die overstappen lastig vinden.
We hopen hiermee een alternatief te bieden naast de uitzendingen van kerkomroep.nl zodat iedereen tegelijkertijd de dienst kan volgen.

Nb. U kunt ook altijd op een later tijdstip de kerkdiensten op YouTube en kerkomroep.nl terug zien.

Het Coronavirus heeft een grote impact op het maatschappelijk leven. Mensen raken ermee besmet, worden ziek en sommigen sterven er zelfs aan. Veel van de plaatsen waar ons dagelijks leven zich afspeelt zijn gesloten. Ook de kerken, waar elke week geloof, hoop en liefde geoefend en geleefd worden, moeten hun deuren sluiten.

Dagelijks woord

  • dinsdag 04 augustus 2020 - Openbaring 3:20-21
    Ik sta voor de deur en klop aan. Als iemand mijn stem hoort en de deur opent, zal ik binnenkomen, en we zullen samen eten, ik met hem en hij met mij. Wie overwint zal samen met mij op mijn troon zitten, net zoals ik zelf overwonnen heb en samen met mijn Vader op zijn troon zit. -- Openbaring 3:20-21
Website door Inxpact