Nieuws

De tienersoos is weer begonnen!

soos1Na een paar lege maanden is de tienersoos weer gestart met een avond bowlen. Aan het begin van de avond stonden de tieners uit de eerste klassen van de middelbare school op de 4 banen die we hadden gereserveerd. Het was ontzettend leuk en wat waren ze goed! Ze hebben de leiding figuurlijk van de baan geveegd. Later op de avond kwamen de tieners uit klas 4 en hoger bowlen, ook dit was super gezellig! Extra leuk was dat dominee Sjaak een kijkje kwam nemen.

Mochten we in de toekomst nog een keer gaan bowlen, dan dagen de tieners hem graag uit om de strijd met hen aan te gaan.

Op 16 oktober, 20 november en 18 december staan nieuwe soosavonden gepland. Wat we gaan doen is nog even geheim, maar we weten al wel dat ook dat leuke avonden worden!

Voor 2021 is een planning in de maak. Ben jij tussen de 12 en 18 jaar en vind jij het leuk om te chillen met je vrienden, nieuwe mensen te ontmoeten en leuke dingen te doen? Dan zijn jij en je vrienden van harte welkom!

Je kunt je aanmelden bij Samantha: 06-50663540, ook kun je bij haar terecht voor meer informatie.

De tienersoos groeit. Dat is natuurlijk goed nieuws! Om de soosavonden goed te kunnen laten verlopen is het van belang dat meer mensen zich opgeven als leiding.

Voor informatie kun je terecht bij Renie Wiersma: 06-13744696. Ook als je incidenteel wilt of kunt bijspringen komen we graag met je in contact.

Voor alle kinderen van de basisschool in groep 3, 4, 5, 6, 7 en 8 is er club.jeugd6

Elke leeftijdsgroep heeft zijn eigen clubavond. Iedere avond beginnen we met een passende opening: een gebed, praten we over een bijbelverhaal en daarna een leuke activiteit. Onze enthousiaste clubleiding bedenkt, samen met jullie, wat we gaan maken of doen.

De groepsindeling wordt:
Groep 3/4 dinsdag   17.45 - 18.45 door Rosemarijn, Linda W en Bastiaan
Groep 5 vrijdag        18.45 - 20.00 door Heidi en Linda d V
Groep 6 donderdag 19.00 - 20.00 door Alies, Marleen, Anita en Noa
Groep 7 dinsdag      19.00 - 20.00 door Samantha, Sanne en Sarah
Groep 8 maandag    19.15 - 20.15 door Marlies, Wijmie en Roos

De definitieve club avonden krijg je te horen van je leiding, zodra je je hebt opgegeven voor de club.

Opgeven

Opgeven kan dit jaar via de mail. Vermeld je naam, geboortedatum, je groep (op school) en het telefoonnummer en e-mailadres van je ouders. Ons nieuwe e-mailadres is club@gkermelo.nl. Graag opgeven VÓÓR 26 SEPTEMBER.

Noteer alvast de datum van het kampweekend in je agenda: 9, 10 en 11 april 2021!

Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Heb je tienercatechese gevolgd en zie je uit naar een ‘wordt vervolgd…’? Geloof jij wel en je vriend of vriendin niet, of juist andersom? Wil je verkennen wat geloven voor jou kan betekenen? Als je op één van deze vragen ‘ja’ antwoordt, is ‘Alpha Beth’ echt iets voor jou!

Vanaf 2 augustus 2020 zijn de kerkdiensten uit de Maranathakerk - het was al mogelijk vanuit de Immanuelkerk - ook live te volgen via YouTube. Binnen YouTube kunt u zoeken naar “Kerkdiensten Gereformeerde Kerk Ermelo”.
We vragen iedereen die dit kan over te schakelen naar Youtube. Dit om de bepertke caciteit van kerkomroep zo veel mogelijk beschikbaar te houden voor de mensen die overstappen lastig vinden.
We hopen hiermee een alternatief te bieden naast de uitzendingen van kerkomroep.nl zodat iedereen tegelijkertijd de dienst kan volgen.

Nb. U kunt ook altijd op een later tijdstip de kerkdiensten op YouTube en kerkomroep.nl terug zien.

Het Coronavirus heeft een grote impact op het maatschappelijk leven. Mensen raken ermee besmet, worden ziek en sommigen sterven er zelfs aan. Veel van de plaatsen waar ons dagelijks leven zich afspeelt zijn gesloten. Ook de kerken, waar elke week geloof, hoop en liefde geoefend en geleefd worden, moeten hun deuren sluiten.

Dagelijks woord

Website door Inxpact