Nieuws

Aanstaande zondag zal in de Maranathakerk de expositie rond het thema Verzoening – verstilling te zien zijn. Daarna wordt het verplaatst naar de Immanuelkerk, waar het tot en met 11 december te zien zal zijn in de koffieruimte / benedenzaal.

Van 6 t/m 23 december tourt zanger en pianist Roon Staal met zijn nieuwe kerstprogramma door heel Nederland. Met zijn loepzuivere en gevoelige zang en authentieke begeleiding op de piano lijkt hij de juiste snaar bij het publiek te raken.

NaamloosBeleef hjet kerstverhaal tijdens een gezellige lichtjestocht voor het hele gezin. Je loopt samen met één van de herders door de gezellig verlichte straten van Ermelo!
Meer weten....?

DEnkertjeKleurWat moet het worden deze keer, dit jaar, met kerst? Wat valt er eigenlijk te vieren? Tenminste: als je niet wilt blijven hangen in wat kerstversiering en wat sfeer muziek? Ik denk me even in, hoe ze in Oekraïne (en in Rusland!) kerst denken te vieren. En hoe je in een vluchtelingenkamp, hartje winter, in zo'n tent, een beetje feest kunt maken. 
Ik denk me even in, hoe het hier zal zijn in al die huizen waar de kachel lager moet. Waar geen geld is voor kerst eten. En voor een kerstboom. Waar mensen niet blij maar somber zijn, omdat er bitter weinig te vieren valt.

In bijgaande folders een terugblik van de 'Alleskunner met de jeugdsoosjes' en 'aan tafel' met 11 kinderen!

Na een jaar uitstel gaan we dit jaar echt naar Albanië. Van 21-28 juli gaan we naar dit mooie en warme land. Meer info op onderste helft van de poster!

Op verzoek van een aantal gemeenteleden het gebed zoals dat is uitgesproken op zondag 6 november in beide kerken. Het is een bewerking van “Het Onze Vader”, gebeden door Zambiaanse theologie-studenten.

Vele activiteiten voor jeugdsoosjes en club in de maanden november en december. Op zaterdag 21 januari staat de vrijwiliggersborrel gepland. Noteer het in je (digitale) agenda!

Dagelijks woord

  • zaterdag 10 december 2022 - Kolossenzen 2:9-10
    Want in hem is de goddelijke volheid lichamelijk aanwezig, en omdat u één bent met hem, het hoofd van alle machten en krachten, bent ook u van die volheid vervuld. -- Kolossenzen 2:9-10
Website door Inxpact