Nieuws

images23Recent verscheen het boek “Herkerken” van Remmelt Meijer en Peter Wieringa en het kreeg behoorlijk wat aandacht in de pers. Het boek gaat over de verschillende uitdagingen voor de kerk van vandaag.
We hadden begin februari twee avonden gereserveerd om in de kerk van gedachten te wisselen over dit boek, maar vanwege de verlengde lockdown maatregelen kan dat helaas niet doorgaan.

De bijeenkomsten stellen we nu uit naar dinsdagavond 13 en 20 april, in de hoop dat we dan wel weer kunnen samenkomen.
Hartelijke groet, mede namen Jan-Willem Leurgans,
Cor van Gils, corvangils1@hotmail.com

Sirkelslag week 3 DEF

Soos week 3 DEF

Taarten week 3 DEF

Logo GKIn bijgaand artikel licht Louis Godschalk de herkomst van het kerkzegel van onze kerkelijke gemeente toe.

Verder legt hij de betekenis uit van de letters en afbeeldingen op het zegel.

De tienersoos is weer begonnen!

soos1Na een paar lege maanden is de tienersoos weer gestart met een avond bowlen. Aan het begin van de avond stonden de tieners uit de eerste klassen van de middelbare school op de 4 banen die we hadden gereserveerd. Het was ontzettend leuk en wat waren ze goed!

Voor alle kinderen van de basisschool in groep 3, 4, 5, 6, 7 en 8 is er club.jeugd6

Elke leeftijdsgroep heeft zijn eigen clubavond. Iedere avond beginnen we met een passende opening: een gebed, praten we over een bijbelverhaal en daarna een leuke activiteit. Onze enthousiaste clubleiding bedenkt, samen met jullie, wat we gaan maken of doen.

Vanaf 2 augustus 2020 zijn de kerkdiensten uit de Maranathakerk - het was al mogelijk vanuit de Immanuelkerk - ook live te volgen via YouTube. Binnen YouTube kunt u zoeken naar “Kerkdiensten Gereformeerde Kerk Ermelo”.
We vragen iedereen die dit kan over te schakelen naar Youtube. Dit om de bepertke caciteit van kerkomroep zo veel mogelijk beschikbaar te houden voor de mensen die overstappen lastig vinden.
We hopen hiermee een alternatief te bieden naast de uitzendingen van kerkomroep.nl zodat iedereen tegelijkertijd de dienst kan volgen.

Nb. U kunt ook altijd op een later tijdstip de kerkdiensten op YouTube en kerkomroep.nl terug zien.

Subcategorieën

Dagelijks woord

Website door Inxpact