Nieuws

In het weekend van 17 en 18 juli namen we afscheid van ds. Sjaak, dominee van onze gemeente voor jong en oud en de beste frituur-dominee ever! Het was een afscheid in stijl met op zaterdagmiddag een programma voor de jeugd, een grote stormbaan met een spelcircuit waar ds. Sjaak net zo fanatiek aan mee deed als de kinderen.

Klieder1Opnieuw een vrolijke, creatieve Kliederkerk in coronatijd. Waar het plezier – letterlijk en overdrachtelijk – vanaf spatte. De Kliederkerk van zondag 11 juli begon op zaterdag de 10e met een flashmob op het Oude Raadhuisplein die veel bekijks trok: deelnemers aan de Kliederkerk deden daar mee aan een fotoshoot met Jona die vanuit de oudheid was overgeheveld naar Ermelo; inclusief de (wal)vis, boot, wonderboom, en blauw water. Ook namen deelnemers daar hun pakketje met benodigdheden voor de Kliederkerk in ontvangst.

Wij als jeugdsoosjes zijn er voor jou!
Lees meer bij eh... Lees meer!

Subcategorieën

Dagelijks woord

  • woensdag 04 augustus 2021 - Lucas 18:7-8
    Zal God dan niet zeker recht verschaffen aan zijn uitverkorenen die dag en nacht tot hem roepen? Of laat hij hen wachten? Ik zeg jullie dat hij hun spoedig recht zal verschaffen. -- Lucas 18:7-8
Website door Inxpact