PKN Nederland

Ontdek wat de Protestantse kerk voor u kan betekenen. Kom samen, hoor en deel het goede nieuws van Gods liefde met anderen. Services: kerkzoeker, trainingen, bibiliotheek, ideeënbank, preekbeurtenzoeker.

Dagelijkse broodkruimels

Inspirerende christelijke afbeeldingen, video's, teksten en producten: kruimels. Ontstaan vanuit het verlangen om delen mogelijk te maken voor iedereen.

Givt

Sinds januari 2020 kunt u in de Immanuelkerk en Maranathakerk met uw smartphone uw collectebijdrage geven. We werken daarin samen met Givt. Givt biedt dé oplossing voor het meedoen aan de collecte zonder contant geld.

Kerk in Actie

Kerk in Actie steunt wereldwijd het werk van honderden kerken en organisaties. Samen bieden wij hoop en laten wij mensen tot hun recht komen. 463 projecten, 49 landen. Geloven in delen. Wereldwijde (nood)hulp.

Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap

Het NBG brengt de Bijbel dichtbij. Van www.debijbel.nl tot de eerste bijbelvertaling voor Angola. En van de Nieuwe Bijbelvertaling tot Bijbel Basics. Bijbel Basics is een kinderdienstmethode voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

JOP

JOP zet zich in voor kinderen, jongeren en hun verzorgers. Daarom ondersteunt JOP vrijwilligers en professionals in het jeugdwerk binnen de Protestantse Kerk.

Kliederkerk

Al kliederend ontdekken wat geloven inhoudt. Jong en oud ontdekken bij kliederkerk op een creatieve manier samen de betekenis van bijbelverhalen.