PKN Nederland

Ontdek wat de Protestantse kerk voor u kan betekenen. Kom samen, hoor en deel het goede nieuws van Gods liefde met anderen. Services: kerkzoeker, trainingen, bibiliotheek, ideeënbank, preekbeurtenzoeker.

Dagelijkse broodkruimels

Inspirerende christelijke afbeeldingen, video's, teksten en producten: kruimels. Ontstaan vanuit het verlangen om delen mogelijk te maken voor iedereen.

Givt

Sinds januari 2020 kunt u in de Immanuelkerk en Maranathakerk met uw smartphone uw collectebijdrage geven. We werken daarin samen met Givt. Givt biedt dé oplossing voor het meedoen aan de collecte zonder contant geld.

Kerk in Actie

Kerk in Actie steunt wereldwijd het werk van honderden kerken en organisaties. Samen bieden wij hoop en laten wij mensen tot hun recht komen. 463 projecten, 49 landen. Geloven in delen. Wereldwijde (nood)hulp.

Nederlands Bijbelgenootschap

Het NBG brengt de Bijbel dichtbij. Van www.debijbel.nl tot de eerste bijbelvertaling voor Angola. En van de Nieuwe Bijbelvertaling tot Bijbel Basics. Bijbel Basics is een kinderdienstmethode voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

JOP

JOP zet zich in voor kinderen, jongeren en hun verzorgers. Daarom ondersteunt JOP vrijwilligers en professionals in het jeugdwerk binnen de Protestantse Kerk.

Kliederkerk

Al kliederend ontdekken wat geloven inhoudt. Jong en oud ontdekken bij kliederkerk op een creatieve manier samen de betekenis van bijbelverhalen.

 

Dagelijks woord

  • maandag 19 april 2021 - Romeinen 8:22-25
    Wij weten dat de hele schepping nog altijd als in barensweeën zucht en lijdt. En dat niet alleen, ook wijzelf, die als voorschot de Geest hebben ontvangen, ook wij zuchten in onszelf in afwachting van de openbaring dat we kinderen van God zijn, de verlossing van ons sterfelijk bestaan. In deze hoop zijn we gered. Als we echter nu al zouden zien waarop we hopen, zou het geen hoop meer zijn. Wie hoopt er nog op wat hij al kan zien? Maar als wij hopen op wat nog niet zichtbaar is, blijven we in afwachting daarvan volharden. -- Romeinen 8:22-25
Website door Inxpact