Wist u dat Actie Kerkbalans al 50 jaar een van de grootste fondsenwervers van Nederland is? De Actie Kerkbalans is weer begonnen met als thema: “Geef vandaag voor de kerk van morgen”.

Kerkbalans5De waarde van de kerk is voor ieder gemeentelid weer anders. Wij zijn dankbaar en blij dat onze kerk in Ermelo voor veel mensen van grote betekenis is! Voor jong en oud. Die momenten in de week - op zondag en gedurende de week - waarop we samenkomen om te bidden, te zingen en muziek te maken, waar we het geloof met elkaar in vrijheid mogen delen en naar elkaar omzien, zijn voor velen niet weg te denken.

Ook in 2024 willen we er zijn voor iedereen die van de kerk houdt of de kerk nodig heeft, op wat voor manier dan ook. Niet alleen vandaag maar ook voor de generatie die komt, wil onze gemeente inspirerend, uitnodigend en actief zijn. Alleen samen kunnen wij dit waarmaken. Om concreet invulling te geven aan onze kernwoorden is uw bijdrage aan onze kerk onmisbaar.

Via de website kunt u eenvoudig uw bijdrage registreren.
https://kerkbalans.gkermelo.nl
Is uw email-adres bij ons bekend dan heeft u de toezeggingsformulieren al ontvangen. Heeft u geen email-adres dan ontvangt u deze week een brief met alle informatie. Heeft u geen brief ontvangen, neemt u dan contact op met het kerkelijk bureau. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 552557
Alvast heel veel dank uw bijdrage.
Uw kerkrentmeesters