Op 25 mei organiseren de Diaconie van de Hervormde Gemeente, Vluchtelingenwerk Ermelo en de Taakgroep ZWO van de Gereformeerde Kerk “Deel je Tafel”. Ook dit jaar wordt u weer van harte uitgenodigd om mee te doen aan deze gezellige en waardevolle bijeenkomst. Syrische kip met salade, Irakese rijst, gerechten uit Oekraïne, Eritrea en Nederland. Het kan allemaal op één menu wanneer u meedoet aan “Deel je tafel”!

Kerk in Actie organiseert deze landelijke actie jaarlijks samen met kerken, scholen en gezinnen om vluchtelingen te laten weten dat ze welkom zijn en hen te helpen om zich hier thuis te voelen. Door ook mee te doen aan Deel je tafel draagt u hieraan bij. Onderstaand ziet u de uitnodiging.


Hoewel we over belangstelling voor deze gezellige en ongedwongen maaltijd, waarbij ook burgemeester Van Daalen hoopt aan te schuiven, niet te klagen hebben, zou het wel heel leuk zijn als er wat meer mensen uit Ermelo zelf aanwezig zijn. En om het nog leuker te maken heeft de Rotary Ermelo-Putten aangeboden om die avond poffertjes te komen bakken.

U bent welkom vanaf 17.30 uur. We beginnen met de maaltijd om ongeveer 18.00 uur.
Als u aan de maaltijd wilt deelnemen kunt u zich aanmelden via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Het is fijn als u wat wilt bereiden voor de maaltijd, maar het is beslist geen verplichting. Houd er daarbij rekening mee dat er geen varkensvlees en/of andere varkensproducten gebruikt mogen worden. Iedereen is van harte welkom bij deze maaltijd.
Als u meer wilt weten of zich telefonisch wilt opgeven, kan dat bij de volgende contactpersonen:
Aalt Landman (558928) en Coby Klop (557092).
Aan de maaltijd zijn voor u geen kosten verbonden.
Graag tot 25 mei.
Namens ZWO, Aalt Landman