De tienersoos is weer begonnen!

soos1Na een paar lege maanden is de tienersoos weer gestart met een avond bowlen. Aan het begin van de avond stonden de tieners uit de eerste klassen van de middelbare school op de 4 banen die we hadden gereserveerd. Het was ontzettend leuk en wat waren ze goed!

Ze hebben de leiding figuurlijk van de baan geveegd. Later op de avond kwamen de tieners uit klas 4 en hoger bowlen, ook dit was super gezellig! Extra leuk was dat dominee Sjaak een kijkje kwam nemen.

Mochten we in de toekomst nog een keer gaan bowlen, dan dagen de tieners hem graag uit om de strijd met hen aan te gaan.

Op 16 oktober, 20 november en 18 december staan nieuwe soosavonden gepland. Wat we gaan doen is nog even geheim, maar we weten al wel dat ook dat leuke avonden worden!

Voor 2021 is een planning in de maak. Ben jij tussen de 12 en 18 jaar en vind jij het leuk om te chillen met je vrienden, nieuwe mensen te ontmoeten en leuke dingen te doen? Dan zijn jij en je vrienden van harte welkom!

Je kunt je aanmelden bij Samantha: 06-50663540, ook kun je bij haar terecht voor meer informatie.

De tienersoos groeit. Dat is natuurlijk goed nieuws! Om de soosavonden goed te kunnen laten verlopen is het van belang dat meer mensen zich opgeven als leiding.

Voor informatie kun je terecht bij Renie Wiersma: 06-13744696. Ook als je incidenteel wilt of kunt bijspringen komen we graag met je in contact.

Dagelijks woord

Website door Inxpact