Reservering is noodzakelijk. Voor elke kerkdienst moet apart gereserveerd worden. Reserveren kan van maandag tot en met de donderdag voorafgaand aan de dienst, liefst per
 email: Voor de Immanuelkerk: reserverenimmanuelkerk@gkermelo.nl en voor de Maranathakerk: reserverenmaranathakerk@gkermelo.nl Voor mensen zonder e-mail: telefonisch, liefst op donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur op 06-33942323.

Indien meer belangstellenden zich melden dan we kunnen plaatsen wordt een volgorde aangehouden die de Taakgroep Vieren heeft voorgesteld:
. Doelgroepen (bv familie van doopouders)
. Alleen-gaanden en mensen zonder internet
. Degenen die een week eerder zich hadden opgegeven maar niet konden komen i.v.m. het maximum.
. De nog openstaande plekken worden ingevuld op basis van volgorde binnenkomst aanmelding.
Let op: aanmelding is ook nog geen plaats-toewijzing. De plaats is pas definitief na bevestiging die u uiterlijk zaterdagmorgen ontvangt.

Bij binnenkomst wordt uw naam gecheckt op de reserveringslijst (er kan zich dus een rij buiten vormen); worden er gezondheidsvragen gesteld, moeten de handen ontsmet worden en wordt u door een vrijwilliger naar een plaats in de kerk gebracht. De plaatsen zijn dus niet vrij; de kerk wordt van achteren af opgevuld zodat we niet onnodig voor of achter elkaar langslopen.

Gezinnen zitten uiteraard bij elkaar. De kerkzaal is zo ingericht dat iedereen op gepaste afstand veilig aanwezig kan zijn;
De reserveringslijsten worden zeker twee weken bewaard zodat, mocht er iemand ziek worden die ook in de kerk aanwezig was, snel iedereen gewaarschuwd kan worden;

De garderobe is gesloten; uw jas neemt u mee om over uw eigen stoel te hangen.
Ga zoveel mogelijk vooraf thuis naar het toilet; in de kerk is voor en na de dienst alleen het invalidentoilet beschikbaar.
Hoe vervelend ook, er is in de kerkzaal voor en na de dienst en in de hal geen ruimte voor onderlinge ontmoeting. Buiten kan het uiteraard wel (op gepaste afstand); laat daarbij wel ruimte aan andere kerkgangers om op anderhalve meter afstand te passeren.
Na de dienst wacht u op uw plaats tot een van de vrijwilligers aangeeft door welke uitgang u naar buiten kunt gaan.

Dagelijks woord

  • dinsdag 04 augustus 2020 - Openbaring 3:20-21
    Ik sta voor de deur en klop aan. Als iemand mijn stem hoort en de deur opent, zal ik binnenkomen, en we zullen samen eten, ik met hem en hij met mij. Wie overwint zal samen met mij op mijn troon zitten, net zoals ik zelf overwonnen heb en samen met mijn Vader op zijn troon zit. -- Openbaring 3:20-21
Website door Inxpact