GKE

 

 

 

                                                                                Uitnodigend, Inspirerend, Actief

De Gereformeerde Kerk in Ermelo is een veelkleurige gemeenschap waar ruimte is voor velen. Deze gemeente zoekt een zorgzame en bekwame

Kerkelijk werker (m/v) voor het pastoraat in zorginstellingen (0,4) fte.

De functie van kerkelijk werker binnen onze gemeente bestaat drie jaar. In die periode is het pastoraat in zorginstellingen op poten gezet. Nu is er gelegenheid voor verdere ontwikkeling waarbij er zeker ruimte is voor jouw kwaliteiten en visie.

Als kerkelijk werker ben je pastoraal werkzaam voor (meestal oudere) gemeenteleden die wonen in diverse plaatselijke woon-zorginstellingen. De inhoud van je werk bestaat uit het aangaan en onderhouden van pastorale relaties met deze gemeenteleden. Ook ga je af en toe voor tijdens de weeksluitingen van diverse woonzorgcentra. Je verleent pastorale zorg, je biedt stervensbegeleiding, verzorgt uitvaarten en verleent pastorale nazorg.
Je werkt samen met de gemeentepredikanten en een pool van vrijwilligers. Deze vrijwilligers richten zich op het pastoraat in woonzorginstellingen.
Als ouderling met deze bijzondere opdracht maak je deel uit van de Kerkenraad van onze gemeente. Bij aanvang van je werkzaamheden word je in een kerkdienst bevestigd.

Wij vragen van jou een groot liefdevol en pastoraal hart voor mensen, in het bijzonder senioren.
Je hebt een passende opleiding afgerond. Uiteraard heb je een christelijke levensovertuiging, ben je belijdend lid en persoonlijk betrokken bij een kerkgemeenschap.

We bieden je een aanstelling voor 1 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging van een jaar. Het salaris wordt afgeleid van de CAO kerkelijk werker, schaal 9 en is mede afhankelijk van leeftijd en ervaring.
Er is een collegiaal team van predikanten waar je vanzelfsprekend in participeert. En de kerkelijke gemeente zal je van harte welkom heten.

Meer info en contact:
Wil je meer weten? Neem contact met ds. Jan-Willem Leurgans, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;
tel. 0341-785733. Sollicitatiebrieven ontvangen we graag uiterlijk maandag 27 november t.a.v. voorzitter Kerkenraad: per email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post naar PKN Gereformeerde Kerk Ermelo, t.a.v. dhr. Gerbe de Vos, Stationsstraat 135, 3851 ND Ermelo. Sollicitatiegesprekken vinden plaats medio december.

Zie voor nadere informatie over onze gemeente ook onze website: www.gkermelo.nl