Kerkdiensten in Coronatijd

De basisregel ‘verplicht 1,5 meter afstand houden’ is weer van kracht. Dit betekent dat ook in de kerken de verplichting van ‘1,5 meter afstand houden’ weer gehanteerd wordt. Een mondkapje dragen is verplicht tijdens het lopen. Voor het bijwonen van een kerkdienst is een coronatoegangsbewijs niet verplicht. U bent zonder reservering van harte welkom in onze diensten. Er staat nog niet dezelfde hoeveelheid stoelen opgesteld als voorheen waardoor er voldoende afstand mogelijk is. In beide kerken is oppas en kindernevendienst.
Heeft u klachten blijf dan thuis. Voelt u zich nog niet veilig bij de huidige versoepelingen dan kunt u nog steeds online met ons meekijken via kerkomroep of YouTube.

  030317 3916

Kerkdiensten aanstaande zondag

 Algemene informatie Immanuelkerk, Stationsstraat 137

Van 1 september – 30 april elke zondag om 10.00 uur en van 1 mei – 31 augustus om 9.30 uur. Er is oppas voor de allerkleinsten en kindernevendienst voor de kinderen van de basisschool. Elke derde zondag van de maand is er Jeugdkerk voor tieners. Na elke morgendienst bent u welkom voor ontmoeting met koffie, thee en limonade. 

Op de tweede en vierde zondag van de maand wordt er een gezamenlijke middagdienst georganiseerd met de Oude Kerk. Deze diensten vinden afwisselend plaats in de Immanuelkerk en de Oude Kerk. In coronatijd zijn deze diensten tijdelijk gestopt.

 Immanuelkerk

Algemene informatie Maranathakerk, Sparrenlaan 4

In coronatijd is er een morgendienst om 10:00 uur.

Er is oppas voor de allerkleinsten en kindernevendienst voor de kinderen van de basisschool. Elke eerste zondag van de maand is er Jeugdkerk voor de tieners. Tijdens het zomerrooster is er eveneens oppas en kindernevendienst. Na elke morgendienst bent u welkom voor ontmoeting met koffie, thee en limonade. 

 Maranathakerk

Dagelijks woord

  • zaterdag 27 november 2021 - Openbaring 3:20-21
    Ik sta voor de deur en klop aan. Als iemand mijn stem hoort en de deur opent, zal ik binnenkomen, en we zullen samen eten, ik met hem en hij met mij. Wie overwint zal samen met mij op mijn troon zitten, net zoals ik zelf overwonnen heb en samen met mijn Vader op zijn troon zit. -- Openbaring 3:20-21
Website door Inxpact