'Ik zoek inspirerende reisgenoten die vanuit het geloof in de Heer samen met mij willen bouwen aan deze mooie gemeente', Jan-Willem Leurgans.

Kleurrijke kerkelijke activiteiten
De veelkleurigheid van de gemeente met al zijn activiteiten.
Tableau door Wil Noback

 


De Gereformeerde Kerk Ermelo is op zoek naar twee of drie predikanten (samen 2.0 fte, uren in overleg). Een van de predikanten richt zich voor een deel van zijn/haar taak specifiek op jeugdwerk (0.25 fte).

Zie jij jezelf als een inspirerende, uitnodigende en actieve predikant? Dan ben jij wellicht een waardevolle aanvulling op ons team dat bestaat uit (3 fte) predikanten en een tijdelijk kerkelijk werker (14,4 uur) voor het seniorenpastoraat bij de zorgorganisaties. Onze gemeente heeft ruim 2500 leden en twee kerkgebouwen. We zijn een gemeente die gelooft in een levende God, open staat voor diversiteit en erg betrokken is op elkaar. Daarom zoeken we predikanten die op allerlei manieren kunnen verbinden: tussen generaties, geloofsvisies en tussen onze kerk en de Ermelose samenleving.

Meer informatie over de vacature: 

Ben je geïnteresseerd in één van de predikantsvacatures in onze gemeente? Stuur dan je schriftelijke motivatie met een curriculum vitae vóór 28 januari 2022 naar beroepingswerk@gkermelo.nl. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de voorzitter van de beroepingscommissie de heer Gerrit Paarlberg mobiel 06 5382 7515.

 

Boskant
Heidekant
Zeekant

Dagelijks woord

  • vrijdag 28 januari 2022 - Matteus 9:12-13
    Hij hoorde dit en gaf als antwoord: Gezonde mensen hebben geen dokter nodig, maar zieken wel. Overdenk eens goed wat dit wil zeggen: ‘Barmhartigheid wil ik, geen offers.’ Ik ben niet gekomen om rechtvaardigen te roepen, maar zondaars. -- Matteus 9:12-13
Website door Inxpact