'Ik zoek inspirerende reisgenoten die vanuit het geloof in de Heer samen met mij willen bouwen aan deze mooie gemeente', Jan-Willem Leurgans.

Wij hopen dat ds. Jan-Willem Leurgans binnen niet al te lange tijd twee inspirerende reisgenoten kan verwelkomen.Tijdens de gemeenteavond van 12 mei 2022 is met overgrote meerderheid van uitgebrachte stemmen, ingestemd met het voorgenomen besluit van de Kerkenraad een beroep uit te brengen op ds. Amanda Spies-Muis, predikant te Giessendam-Neder Hardinxveld en ds. Jeannet van Doorn, predikant te IJmuiden. Alle niet-stemgerechtigde aanwezige leden hebben tegelijkertijd unaniem positief geadviseerd. Als Kerkenraad zijn wij blij en dankbaar met de uitslag en met de enthousiaste ontvangst van Amanda en Jeannet. Er zijn geen bezwaren tegen het gevolgde proces en de gehanteerde procedure ingediend.

Op dinsdag 17 mei is een beroepsbrief aan beide predikanten uitgereikt. Volgens de kerkorde hebben zij vervolgens drie weken de gelegenheid om te overwegen of zij het beroep zullen aannemen.

Hugo Koole, scriba Kerkenraad

 

 IMG-20220514-WA0002.jpg

 

Boskant
Heidekant
Zeekant

Dagelijks woord

  • vrijdag 20 mei 2022 - Filippenzen 4:8
    Ten slotte, broeders en zusters, schenk aandacht aan alles wat waar is, alles wat edel is, alles wat rechtvaardig is, alles wat zuiver is, alles wat lieflijk is, alles wat eervol is, kortom, aan alles wat deugdzaam is en lof verdient. -- Filippenzen 4:8
Website door Inxpact