Deel je tafel - zalencentrum Immanuelkerk

Kalender
Gemeenteactiviteiten
Datum
03 juni 2023 17:30

Beschrijving

 

 

Op 3 juni organiseren de Diaconie van de Hervormde Gemeente, Vluchtelingenwerk Ermelo en de Taakgroep ZWO van de Gereformeerde Kerk “Deel je Tafel”. Syrische kip met salade, Irakese rijst, gerechten uit Oekraïne, Eritrea en Nederland. Het kan allemaal op één menu wanneer u meedoet aan Deel je Tafel! Kerk in Actie organiseert deze landelijke actie jaarlijks samen met kerken, scholen en gezinnen om vluchtelingen te laten weten dat ze welkom zijn en hen te helpen om zich hier thuis te voelen. Door ook mee te doen aan Deel je tafel draagt u hieraan bij.  

We hebben in Ermelo al een paar keer Deel je Tafel georganiseerd. Vorig jaar was het een hele goede en gezellige bijeenkomst, waarbij maar liefst elf verschillende nationaliteiten aanwezig waren.

 In Ermelo hebben wij een gezamenlijke maaltijd met vluchtelingen georganiseerd op zaterdag 3 juni in het Zalencentrum van de Immanuelkerk. We willen om 18.00 uur beginnen (inloop vanaf 17.30 uur). Als u aan de maaltijd wilt deelnemen kunt u zich aanmelden via het e-mailadres deeljetafelermelo@gmail.com. 

Het is fijn als u wat wilt bereiden voor de maaltijd. Houd er daarbij rekening mee dat er geen varkensvlees en/of andere varkensproducten gebruikt mogen worden. Iets bereiden is fijn, maar het is nog veel fijner als u ook gezellig komt mee-eten.  Iedereen is van harte welkom bij deze maaltijd.
Als u meer wilt weten of zich telefonisch wilt opgeven, kan dat bij de volgende contactpersonen: Aalt Landman, tel. 558928 en Coby Klop, tel. 557092.
Aan de maaltijd zijn voor u geen kosten verbonden.  

Graag tot 3 juni.
Taakgroep ZWO, Aalt Landman

 

Dagelijks woord

Website door Inxpact